METALLURE

Metaal met Alure

METALLURE

Metaal Met Alure

 

Metallure

Metallure is een metaalbedrijf uit Boekel dat is gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten metalen zoals : staal, ijzer, aluminium, rvs enz.

Onze specialiteit is het bewerken van plaatwerk, zo hebben wij de beschikking over de modernste apparatuur zoals een watersnijder en een lasersnijder.

 

Ook voor het ontwerpen van nieuwe producten of aanpassingen kunt u bij Metallure terecht.
Met een eigen tekenafdeling kunnen wij uw idee en alle technische details tot in de finesse voor u uitwerken.

Doordat wij zowel ontwerpen, tekenen als productie onder een dak hebben stelt dit ons in staat om efficiënt en concurrerend te werken.

 

Ons bedrijf  bestaat al sinds 1984 en is voortgekomen uit Jos van der Horst metaal na de overname is de naam gewijzigd in Metallure BV en door steeds vooruit te blijven kijken en uit te breiden hebben we nu de beschikking over een ruim een modern bedrijfspand aan de Vlonder in Boekel.

Met de aanschaf van een watersnijder en een lasersnijder zijn wij in staat om zowel kleine orders als grote serie producten snel en volgens afspraak te kunnen leveren.
Op verzoek van de klant kunnen onze producten ook op locatie gemonteerd worden.

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om vrijblijvend contact  met ons op te nemen.

 

CONTACT

 

 

Metallure B.V.
De Vlonder 106

5427 DE Boekel (Noord-Brabant)
Tel: 0492-32 32 22

METAALBEWERKING BOEKEL

 

Bij Metallure kunt u terecht voor alle soorten metaalbewerking zowel voor zetwerk van metaalsoorten als snijden door middel van een water of lasersnijder. Rvs aluminium, staal, kunststof en natuursteen zijn de meest voorkomende producten die door middel van watersnijtechniek of laser snijden kunnen worden bewerkt.

 

Metaalbewerking Vlonder Boekel

 

Lassen en zetwerk

Bij een metaalconstructie komt vaak veel kijken afgezien van de keuze van het kiezen van het meest geschikte materiaal moet het eerst op maat gemaakt worden  in een bepaald model of hoek gezet worden met een metaal zetbank. Nadien moeten al deze lossen componenten nog met elkaar verbonden worden tot een staalconstructie, soms door middel van schroeven maar voor de constructie van metaal ligt lassen van metaal het meest voor de hand.
Voor diverse afnemers leveren wij zowel half fabricaat producten als kant en klare producten behandeld en in kleur gespoten naar de wens van de klant.

WATERSNIJDEN & LASERSNIJDEN

 

Een watersnijder ook bekend als watersnijtechniek is een apparaat waarmee een grote verscheidenheid aan materialen met een grote precisie kunnen worden gesneden. Met een mengsel van slijpstof en  water dat met een druk van 3800 Bar zijn wij in staat om materialen zoals staal, aluminium, roest vast staal (RVS) te snijden maar zelfs ook hardere materialen zoals glas en natuursteen.

 

Waterstraalsnijden wordt vaak gebruikt voor de fabricage van machine onderdelen en voor het uitsnijden van variabele vormen waarbij een grote  mate van precisie  noodzakelijk is zoals bij cabines voor torenkranen en bakken voor vrachtwagens enz. Ook heeft snijden met water de voorkeur wanneer materialen gevoelig zijn voor vervorming door hoge temperaturen. Watersnijden kent vele toepassingen zowel in de industrie, ruimtevaart maar ook in de kunst kan deze techniek worden toegepast. Naast een watersnijder beschikken wij ook over een laser snijder.

Neem snel contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

PLAATBEWERKING

 

Onze producten

Veel van onze producten vinden de afzet in de industrie te denken valt hierbij aan bakken en cabines voor torenkranen, metalen opbergkisten voor vrachtwagens schakelkasten voor bedieningspanelen. Tanks voor vloeistoffen,kortom aan iedereen die hoge eisen stelt aan de gebruikte materialen en maatvoering zoals machinebouwers, carrosseriebouwers en bouwers van kranen, trailers en boten.

 

StairAllure design trappen

Een andere tak van  ons bedrijf is het ontwerpen en produceren van stalen design trappen en balustrades. Niet alleen voor industrielle toepassingen maar ook voor de woning en utiliteitsbouw. Wij ontwerpen trappen van diverse materialen wilt u een unieke en exclusieve trap voor uw woning of bedrijf, neem dan een kijkje op de website van Stairallure of kom lang bij ons metaalbedrijf in Boekel.